Wie zijn wij

Wie zijn wij

Welkom bij Dakdekkersbedrijf Van den Berg Dakwerken wij zijn al 17 jaar gespecialiseerd in al uw dakwerken. Voor dakreparatie, dakrenovatie en/of vernieuwen, dakonderhoud, plaatsen van dakkapellen, Velux dakramen, reinigen van gevels en dakgoten kortom voor alle soorten dakbedekking en van uw lood en zinkwerk.
Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. Ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, flats, huizen, scholen, bergingen of dakkapellen kunt u dakdekkersbedrijf Van den Berg Dakwerken altijd inschakelen voor een professioneel advies.

Bij Van den berg Dakwerken bent u aan het juiste adres voor alle dakzaken als, daklekkages, dakproblemen, dakonderhoud of als u gewoon uw dak wenst te vernieuwen. Tevens beschikken wij over een 24 uurs lekkagedienst
Dakdekkersbedrijf Van den Berg Dakwerken is actief in zowel nieuwbouw als renovatie. Plezier in je werk, de goede contacten met zowel aannemers als particulieren geven een extra dimensie aan het vak als dakdekker.
De voordelen voor u op een op een rij:

⦁ Een klein maar gespecialiseerd dakdekkersbedrijf
⦁ Onze dakdekkers beschikken over een ruime ervaring
⦁ Contacten zijn steeds met dezelfde persoon en/of dakdekker
⦁ 24 uur service

Indien u belangstelling heeft in een vrijblijvende dakofferte of u wenst graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op.

Ons werkgebied is voornamelijk in Zuid-Holland in en rond de steden Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Leiden, Delft, Nootdorp, Pijnacker en Zoetermeer en omstreken. Als u buiten deze regio woont dan helpen wij u alsnog heel graag.